Semi-finale lagene fra skolene Veien & Eikli
6 ultimate baner (50m × 20m)
12 ultimate lag (3 lag/skole)
Første mann til 7 mål
Tidstak på 20 minutter

Helgerud og Eikli etter finalenHelgerud skole vant finalen 7-2 over Eikli skole i årets Ultimate Cup.

Med på årets Cup var 4 skoler: Helgerud, Eikli, Hønefoss, Veien. 120 elever og 3,5 timer med spill på 6 ultimate baner. Barna fra alle skolene WERE ON FIRE!

I tillegg til Adrian Oleson (Hønefoss Discsport) var også Thomas Finborud (Stovner Disc Klubb) og Henrik Sköld (Sverige, landslag U19 og Linköping Ultimate) tilstedet.

For å finne ut hvilke lag som skulle representere skolene i semifinale kampene, startet turneringen med at hver skole fikk sin egen bane hvor sine 3 lag spilte 2 kamper hver i en slags "intern konkurranse." Mens disse innledende kampene ble spilt fikk de lagene som hadde pause spille mot lag fra forskjellige skoler i treningskamper hvor de fikk tips og veiledning før de returnerte til turneringen.

Vi så mye bra lagspill, høyt tempo ble opprettholdt (kast-og-løp), og ikke bare backhand men også forehand ble flittig brukt.

Spillerne fra alle skolene viste god sportsånd og fair play, noe som ultimate spillere verden rundt legger stor vekt på.